U bent succesvol ingelogd
U bent succesvol geregistreerd en direct ingelogd

Speelgoedmuseum Kinderwereld

Speelgoedmuseum Kinderwereld | 07 september 2018 t/m 07 september 2018 | geweest

Promo: Speelgoedmuseum Kinderwereld

Ontdek de geschiedenis van speelgoed in Speelgoedmuseum Kinderwereld. Hier vind je speelgoed voor jong en oud, dus speel er op los en laat je fantasie de vrije loop.

Het is speeltijd! Kom langs bij het enige museum in Nederland dat zich volledig concentreert op het cultureel erfgoed van speelgoed. Bij het verzamelen is aan alles gedacht: het fysieke speelgoed, de spellen, de herinneringen aan de spellen en nog veel meer.

Jong en oud

Speelgoedmuseum Kinderwereld is leuk voor jong en oud. Er zijn speciale arrangementen die rekening houden met verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast is het ook een perfect dagje uit voor de hele familie. Voor iedereen zit er wel iets interessants bij. Maak je ontdekkingsreis door generaties van speelgoed en laat je fantasie de vrije loop.

Speelgoed

Kom genieten van de vaste speelgoed collectie. Hier kun je een enorme poppen collectie bewonderen en op de zolder zelf aan de slag gaan met treintjes en blokken. Of neem een kijkje bij de grote collectie aan knuffels en vergeet niet om ook de Dinkey Toys te bekijken, een van de bekendste speelgoed merken uit de 20ste eeuw. Naast het binnen spelen kun je ook veel buiten doen. Hier kun je oude schaatsen bewonderen of zelf spelen met de hoelahoep, stelten, tollen en diverse fietsen. Ook leer je verschillende ouderwetse spellen en kun je mee draaien op de ouderwetse draaimolen. Het is een en al plezier in Speelgoedmuseum Kinderwereld!

  • Ontdek:

  • 2 video's

  • 0 foto's

  • 0 artikelen

Museuminfo

Promo: Speelgoedmuseum Kinderwereld

Brink 31

9301 JK

Roden

050-5018851

info@museumkinderwereld.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 11.00-17.00

Woensdag: 11.00-17.00

Donderdag: 11.00-17.00

Vrijdag: 11.00-17.00

Zaterdag: 11.00-17.00

Zondag: 11.00-17.00

 

Koningsdag gesloten

Tijdens de Rodermarkt feestweek in September van zaterdag tot woensdag gesloten

1e kerstdag gesloten

Oud- en nieuwjaarsdag gesloten