U bent succesvol ingelogd
U bent succesvol geregistreerd en direct ingelogd
f

Aftermovie Museumnacht Amsterdam

| 04 november 2017 t/m 31 december 2017

Commentaar (0)
0.0

Beoordeel als eerste
U dient ingelogd te zijn voordat u een beoordeling kan geven.

Inloggen    of    Registreren

0 reacties op "Aftermovie Museumnacht Amsterdam"

Geef een reactie

Aftermovie Museumnacht Amsterdam

04 november 2017 t/m 31 december 2017

Museumnacht Amsterdam vindt elk jaar plaats op de eerste zaterdag van november.

Iedere eerste zaterdag van november is het weer tijd voor Museumnacht Amsterdam. Alle Amsterdamse musea zijn ’s nachts geopend en samen met verschillende artiesten wordt er ieder jaar weer een feestelijke avond van gemaakt. Steevast is het evenement uitverkocht en het is een belangrijk initiatief om jongeren met musea kennis te laten maken. De organisatie wordt dan ook geregeld door N8, een organisatie gespecialiseerd in jongerenmarketing voor de museumsector. Door de steeds wisselende organisatie wordt Museumnacht Amsterdam elk jaar weer met een frisse blik georganiseerd.

Bezoekersaantallen wederom overtroffen

Ook dit jaar was het weer een groot succes. Het bezoekersaantal werd met 1000 personen overtroffen. Het was dan ook overal een drukte van jewelste. Er was bijvoorbeeld een optreden van de vrienden van museumnacht: Zwart Licht. Deze Amsterdamse rapformatie is getekend bij het bekendste Nederlandse hip-hop label Top Notch en is traditiegetrouw van de partij bij de Museumnacht. Ze traden op in het Tropenmuseum en het was volgens woordvoerder Aron Eilander een hoogtepunt.

Het is nog niet voorbij

Waar tijdens Museumnacht feest gevierd wordt in de musea en tijdens de afterparties, kunnen bezoeker ook na Museumnacht weer terugkomen. Tegen inlevering van hun polsbandje inleveren kun je namelijk nog één keer gratis terug naar je favoriete Amsterdamse museum. Dit kan t/m 31 december 2017.

MuseumTV was erbij

MuseumTV was bij Museumnacht Amsterdam en maakte de aftermovie. Beleef de museumnacht nog een keer en beslis welk museum je nog een keer wilt bezoeken.

Muziek aftermovie: Massih Hutak

Bekijk hieronder een aantal van de recente video’s over Amsterdamse musea:

  • Ontdek:

  • 0 video's

  • 0 foto's

  • 0 artikelen

Museuminfo

Aftermovie Museumnacht Amsterdam

Piet Heinkade 5

1019 BR

Amsterdam

Openingstijden

Zaterdag 4 november:

19:00-02:00