U bent succesvol ingelogd
U bent succesvol geregistreerd en direct ingelogd

Partners

MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum en samenwerkende musea in Nederland. De missie van Stichting Ons Museum is een zo breed mogelijk publiek met kunst en cultuur in aanraking te brengen. Naast de verschillende musea, wordt MuseumTV ook gesteund door de volgende gerenommeerde partners en instellingen.

 

logo-kpn-grijs-300x225 Partners KPN iTV: Muziek, sport en series gratis & exclusief voor KPN klanten. Kijk waar en wanneer jij wilt. Sinds 17 augustus 2017 is MuseumTV On Demand te zien voor alle klanten met een Basispakket van KPN, Telfort en XS4ALL.
Nederlandse-spoorwegen-NS-logo-300x300 Partners NSMuseumTV en NS werken samen om cultuur in beeld te brengen bij de reizigers, bijvoorbeeld via RailTV.

 

 

1000px-HEMA_Logo-300x300 Partners

HEMADe HEMA heeft samen met MuseumTV en 9 deelnemende musea de HEMA Museumweken georganiseerd. Klanten van HEMA konden met korting naar het museum.

 

 

cjp-logo-300x84 Partners

 

 

CJPCJP is een platform voor cultuurliefhebbers en het is hun missie om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen tot 30 jaar. Dit doen ze onder andere met de CJP-pas.

 

Logo-NBTC-Holland-Marketing-FC-300x77 Partners

 

NBTC Holland MarketingNBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de branding en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk Holland zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.

 

 

VR_logo_woordbeeld_payoff_RGB Partners

 

 

Vereniging RembrandtVereniging Rembrandt is een vereniging van kunstliefhebbers die als hoofdtaak heeft het verlenen van steun bij kunstaankopen door Nederlandse musea.

 

land-van-anwb Partners

 

Land van ANWB: Plannen voor een dagje uit? Bij Land van ANWB vind je veel tips voor een leuk dagje uit. En als ANWB-lid profiteer je bij sommige uitjes van ledenvoordeel.

 

MondriaanFondsLogo-3-1 Partners

 

Mondriaan FondsHet Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het bevordert bijzondere en vernieuwende projecten en activiteiten van beeldend kunstenaars, bemiddelaars (curatoren en critici), musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers.

 

logo-rijksmuseum Partners

Het RijksmuseumHet Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals.

 

logo-vsb Partners

VSB fondsVSBfonds geeft geld aan sociale en culturele projecten en verstrekt beurzen. Lees wie we zijn, het laatste nieuws of dien direct een aanvraag in.

 

pov_logo_kleur-300x97 Partners

 

Provincie Overijssel: De Provincie Overijssel verbindt, versterkt en vernieuwd de komende jaren onder het motto Cultuur in de Schijnwerpers. Want stellen zij “Cultuur geeft onze provincie een gezicht.” Dankzij de provincie heeft MuseumTV 11 Overijsselse musea kunnen toevoegen aan het platform.

 

provincieflevolandlogo-34-300x125 Partners Provincie Flevoland: Dankzij de provincie Flevoland heeft MuseumTV 3 niuewe musea uit Flevoland kunnen toevoegen aan het platform: Museum Nagele, Museum Schokland, Erfgoed Batavialand.

 

Prins-Bernhard-Cultuurfonds_alternatief_CMYK_logo-300x64 Partners Prins Bernhard CultuurfondsHet Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Jaarlijks worden er meer dan 3.500 projecten ondersteund.

 

logo-avrotros Partners

AvroTrosAVROTROS is er voor iedereen. Betrokken bij de maatschappij, informeren, vermaken en verbinden we op een toegankelijke wijze vanuit een positieve visie.

 

logo-opa Partners

 

Opa ’n OmaOpa ’n oma, dé site voor alle grootouders die genieten van het opgroeien van hun kleinkinderen!

 

expositiewijzer Partners

 

Expositiewijzer: Expositiewijzer biedt een duidelijk en actueel overzicht van lopende exposities.

 

 Logo-SOM-300x188 Partners Stichting Ons MuseumStichting Ons Museum heeft tot doel om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met kunst en cultuur.

 

 Fontys-Logo-300x188 Partners  Hogeschool FontysIn samenwerking met MuseumTV heeft Hoge School Fontys, Academy for Creative Industries een Case Study gemaakt genaamd “museum as a meaningfull experience”.