Partners

MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum en samenwerkende musea in Nederland. De missie van Stichting Ons Museum is een zo breed mogelijk publiek met kunst en cultuur in aanraking te brengen. Naast de verschillende musea, wordt MuseumTV ook gesteund door de volgende gerenommeerde partners en instellingen.

 

KPN iTV: Muziek, sport en series gratis & exclusief voor KPN klanten. Kijk waar en wanneer jij wilt. Sinds 17 augustus 2017 is MuseumTV On Demand te zien voor alle klanten met een Basispakket van KPN, Telfort en XS4ALL.
Basis CMYK

 

Vereniging RembrandtVereniging Rembrandt is een vereniging van kunstliefhebbers die als hoofdtaak heeft het verlenen van steun bij kunstaankopen door Nederlandse musea.

 

land-van-anwb

 

Land van ANWB: Plannen voor een dagje uit? Bij Land van ANWB vind je veel tips voor een leuk dagje uit. En als ANWB-lid profiteer je bij sommige uitjes van ledenvoordeel.

 

MondriaanFondsLogo-3

 

Mondriaan FondsHet Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het bevordert bijzondere en vernieuwende projecten en activiteiten van beeldend kunstenaars, bemiddelaars (curatoren en critici), musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers.

 

logo-rijksmuseum

Het RijksmuseumHet Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals.

 

logo-vsb

VSB fondsVSBfonds geeft geld aan sociale en culturele projecten en verstrekt beurzen. Lees wie we zijn, het laatste nieuws of dien direct een aanvraag in.

 

Provincie Overijssel MuseumTV

 

Provincie Overijssel: De Provincie Overijssel verbindt, versterkt en vernieuwd de komende jaren onder het motto Cultuur in de Schijnwerpers. Want stellen zij “Cultuur geeft onze provincie een gezicht.” Dankzij de provincie heeft MuseumTV 11 Overijsselse musea kunnen toevoegen aan het platform.

 

Prins Bernhard Cultuurfonds logo MuseumTVPrins Bernhard CultuurfondsHet Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Jaarlijks worden er meer dan 3.500 projecten ondersteund.

 

logo-avrotros

AvroTrosAVROTROS is er voor iedereen. Betrokken bij de maatschappij, informeren, vermaken en verbinden we op een toegankelijke wijze vanuit een positieve visie.

 

logo-opa

 

Opa ’n OmaOpa ’n oma, dé site voor alle grootouders die genieten van het opgroeien van hun kleinkinderen!

 

expositiewijzer logo

 

Expositiewijzer: Expositiewijzer biedt een duidelijk en actueel overzicht van lopende exposities.

 

som

 

Stichting Ons MuseumStichting Ons Museum heeft tot doel om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met kunst en cultuur.

 

200612516572349712

 

 Hogeschool FontysIn samenwerking met MuseumTV heeft Hoge School Fontys, Academy for Creative Industries een Case Study gemaakt genaamd “museum as a meaningfull experience”.