U bent succesvol ingelogd
U bent succesvol geregistreerd en direct ingelogd

Partners

MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum en samenwerkende musea in Nederland. De missie van Stichting Ons Museum is een zo breed mogelijk publiek met kunst en cultuur in aanraking te brengen. Naast de verschillende musea, wordt MuseumTV ook gesteund door de volgende gerenommeerde partners en instellingen.

 

 

logo-kpn-grijs-300x225 Partners KPN iTV: Muziek, sport en series gratis & exclusief voor KPN klanten. Kijk waar en wanneer jij wilt. Sinds 17 augustus 2017 is MuseumTV On Demand te zien voor alle klanten met een Basispakket van KPN, Telfort en XS4ALL.
Nederlandse-spoorwegen-NS-logo-300x300 Partners NSMuseumTV en NS werken samen om cultuur in beeld te brengen bij de reizigers, bijvoorbeeld via RailTV.

 

 

1000px-HEMA_Logo-300x300 Partners

HEMAMuseumTV en HEMA werken samen voor de HEMA Museumweken. De deelnemende musea krijgen dankzij de HEMA een groot bereik onder nieuwe doelgroepen.

 

cjp-logo Partners  

CJPCJP is een platform voor cultuurliefhebbers en het is hun missie om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen tot 30 jaar. Dit doen ze onder andere met de CJP-pas.

 

Logo-NBTC-Holland-Marketing-FC-300x77 Partners

 

NBTC Holland MarketingNBTC Holland Marketing is verantwoordelijk voor de branding en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Via het merk Holland zet NBTC Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.

 

96823_BGL_CORPPAYOFF_2016_RGB-300x67 Partners

 

BankGiro LoterijDe BankGiro Loterij is dé cultuurloterij van Nederland. Maandelijks spelen ruim 600.000 deelnemers mee met de BankGiro Loterij. Zij maken elke maand kans op meer dan honderdduizend prijzen en dragen met de helft van hun lotprijs bij aan alle vormen van cultuur in Nederland.

 

 

VR_logo_woordbeeld_payoff_RGB Partners

 

 

Vereniging RembrandtVereniging Rembrandt is een vereniging van kunstliefhebbers die als hoofdtaak heeft het verlenen van steun bij kunstaankopen door Nederlandse musea.

 

MondriaanFondsLogo-3-1 Partners

 

Mondriaan FondsHet Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Het bevordert bijzondere en vernieuwende projecten en activiteiten van beeldend kunstenaars, bemiddelaars (curatoren en critici), musea en andere erfgoedinstellingen, presentatie-instellingen, archieven, galeries en opdrachtgevers.

 

logo-rijksmuseum Partners

Het RijksmuseumHet Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals.

 

logo-vsb Partners

VSB fondsVSBfonds geeft geld aan sociale en culturele projecten en verstrekt beurzen. Lees wie we zijn, het laatste nieuws of dien direct een aanvraag in.

 

pov_logo_kleur-300x97 Partners

 

Provincie Overijssel: De Provincie Overijssel verbindt, versterkt en vernieuwd de komende jaren onder het motto Cultuur in de Schijnwerpers. Want stellen zij “Cultuur geeft onze provincie een gezicht.” Dankzij de provincie heeft MuseumTV 11 Overijsselse musea kunnen toevoegen aan het platform.

 

provincieflevolandlogo-34-300x125 Partners Provincie Flevoland: Dankzij de provincie Flevoland heeft MuseumTV 3 nieuwe musea uit Flevoland kunnen toevoegen aan het platform: Museum Nagele, Museum Schokland, Erfgoed Batavialand.

 

LogoDrenthe-300x133 Partners Provincie Drenthe: Dankzij de provincie Drenthe heeft MuseumTV 14 nieuwe musea uit Drenthe kunnen toevoegen aan het platform.

 

logo_provincie_utrecht-300x72 Partners Provincie Utrecht: Dankzij de provincie Utrecht heeft MuseumTV 10 nieuwe musea uit Utrecht kunnen toevoegen aan het platform.

 

Prins-Bernhard-Cultuurfonds_alternatief_CMYK_logo-300x64 Partners Prins Bernhard CultuurfondsHet Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Jaarlijks worden er meer dan 3.500 projecten ondersteund.

 

logo-opa Partners

 

Opa ’n OmaOpa ’n oma, dé site voor alle grootouders die genieten van het opgroeien van hun kleinkinderen!

 

 ntr Partners NTR: De NTR is een publieke omroep die speciale programma’s maakt voor alle doelgroepen. NTR heeft verschillende taken op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit.

 

Logo-SOM-300x188 Partners Stichting Ons Museum: Stichting Ons Museum heeft tot doel om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met kunst en cultuur.