U bent succesvol ingelogd
U bent succesvol geregistreerd en direct ingelogd

Ontmoet Van Gogh

Van Gogh Museum | 23 november 2018 t/m 23 november 2018 | geweest

Neem een kijkje bij het Van Gogh Museum

Breng een bezoek aan het Van Gogh Museum, en leer meer over het leven van deze Hollandse meester. Ontdek wie en wat hem inspireerde.

Altijd al het werk van Van Gogh in het echt willen zien? Ga dan naar het Van Gogh Museum in Amsterdam. Het museum heeft een grote collectie aan werken van deze wereld bekende Nederlandse schilder. Bekijk de bekende werken van dichtbij, lees de brieven die hij schreef aan zijn broer en kom meer te weten over het leven van Van Gogh. Het Van Gogh Museum heeft een vaste tentoonstelling, maar ook wisselende tentoonstellingen waarin het werk van Van Gogh in een nieuw licht wordt geplaatst.

De vaste tentoonstelling

In de vaste tentoonstelling van het museum zie je veel van zijn bekendste werken. Denk aan zijn werk ‘De Aardappeleters’, of de gele zonnebloemen en landschappen die hij regelmatig op het doek zette. Ontdek zelf hoe zijn schilderstijl en kleurgebruik veranderde en hoe zijn periode in Frankrijk hem hiertoe inspiratie gaf. Ook kom je in het museum meer te weten over zijn band met zijn familie. Er zijn namelijk verschillende brieven tentoongesteld, die je een kijkje in het hoofd van Van Gogh bieden.

Klaar om deze werken met eigen ogen te zien? Breng dan een bezoekje aan het Van Gogh Museum en kom van alles te weten over het leven en het werk van Vincent.

• Ontdek:

• 2 video's