U bent succesvol ingelogd
U bent succesvol geregistreerd en direct ingelogd

De collectie van Het Vreeswijks Museum en Museumwerf Vreeswijk

Het Vreeswijks Museum en Museumwerf Vreeswijk | 05 april 2018 t/m 05 april 2018 | geweest

Een kijkje bij Het Vreeswijks Museum en Museumwerf Vreeswijk

Bekijk alvast een aantal oude foto’s van Vreeswijkse bewoners. Het dorpje stond vooral bekend om zijn scheepvaart.

Een blik bij Het Vreeswijks Museum en Museumwerf Vreeswijk

Kom meer te weten over de oude bewoners van Vreeswijk in deze twee musea. De collectie heeft oude foto’s van burgers, zoals familiefoto’s, maar ook foto’s waarin zij oude ambachten uitoefenen. Ook leer je meer over de grootste industrie in het dorp, de scheepvaart. Er zijn oude voorwerpen te vinden uit de scheepvaart, maar ook van het gewone leven.

Om het nog meer realistischer te maken zijn er nagemaakte ruimtes te vinden. Zo is er bijvoorbeeld een keuken in oude stijl en een winkeltje. Ze tonen producten die in vroegere tijden verkocht en gebruikt werden.

• Ontdek:

• 2 video's