U bent succesvol ingelogd
U bent succesvol geregistreerd en direct ingelogd

Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Openluchtmuseum Ellert & Brammert | 07 september 2018 t/m 07 september 2018 | geweest

Een kijkje bij het Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Neem een kijkje in het openluchmuseum en ontdek het spannende verhaal van Ellert en Brammert. Samen met de reuzen reis je terug de tijd in en ontdek je wonderlijke verhalen.

Museum

Stap binnen in de geschiedenis en herleef de historie van het vroege Drenthe. Het begint allemaal bij de reuzen Ellert en Brammert. De twee leefden in een hut die onder het heideveld was gegraven. Hier smeedden zij hun criminele plannen. Wil je weten waar deze plannen over gingen? Kom dan luisteren naar het verhaal over de twee reuzen. Naast dit spannende verhaal is er nog veel meer te zien. Ga langs bij de bij de plaggenhutjes of neem een kijkje in het oude schoolgebouw, allemaal prachtig opgebouwd. Luister naar de verhalen van opa’s en oma’s die hun jeugdverhalen delen met het publiek.

Nog meer te doen

Naast het mooie museum kan je ook mee doen met verschillende activiteiten. Er zijn artistieke workshops of mooie verhalen om naar te luisteren. Aan het einde van de dag kun je heerlijk uitrusten in de oude herberg en genieten van een lekker drankje. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de gallerij en laat je inspireren.

• Ontdek:

• 2 video's

• 5 foto's

• 0 artikelen

Museuminfo

Een kijkje bij het Openluchtmuseum Ellert en Brammert

Tramstraat 73
7848 BJ
Schoonoord
info@ellertenbrammert.nl

Maandag: 09.00-18.00

Dinsdag: 09.00-18.00

Woensdag: 09.00-18.00

Donderdag: 09.00-18.00

Vrijdag: 09.00-18.00

Zaterdag: 09.00-18.00

Zondag: 09.00-18.00

Van 31 maart tot 31 oktober is het openluchtmuseum Ellet en Brammert open.