Gratis registratie

MuseumTV brengt de mooiste tentoonstellingen in beeld. Geniet van achtergronden over exposities. Neem vanuit uw eigen luie stoel een kijkje achter de schermen van dat ene prachtige museum. De korte promotiefilmpjes zijn voor iedereen zichtbaar. Maar met een gratis persoonlijk account geniet u van veel meer. De prachtige collectie video tentoonstellingen omvat meer dan 200 video’s, mini-documentaires en korte, krachtige art bites van toonaangevende musea en kunstinstellingen. Elke maand vindt u op MuseumTV nieuw aanbod.

Gratis registreren op MuseumTV

  • Registreer u nu gratis voor onbeperkte toegang tot alle video’s, mini-documentaires en art bites op MuseumTV.
  • Gebruik een combinatie van minimaal 8 tekens met daarin hoofdletters, cijfers en kleine letters.
    Sterkte-indicator
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ons ook steunen met een donatie of lidmaatschap

Geniet u van de mooie films over de tentoonstellingen? Draagt u de musea in Nederland een warm hart toe? En wilt u onderdeel zijn van dit belangrijke initiatief en MuseumTV helpen verder te ontwikkelen? Dat kan! Er zijn 2 manieren om ons te steunen: doneren of lid worden. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!

  • Lid worden: U kunt ons structureel steunen en lid worden vanaf €15 euro per jaar. Dat is nog geen €1,25 per maand. Als lid krijgt u onbeperkt én reclamevrij toegang tot MuseumTV. Ook wordt u onderdeel van onze MuseumTV Vrienden CommunityHeeft u een gratis proefaccount? Dan wordt uw registratie direct en automatisch omgezet naar een MuseumTV Vrienden Lidmaatschap.
  • Eenmalig doneren: Ook met een eenmalige donatie kunt u ons steunen. U helpt met iedere gift mee aan onze gezamenlijke missie: kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk maken.

Met uw bijdrage kunnen wij o.a. nieuwe musea toevoegen, meer video’s maken, het platform onderhouden en uitbreiden met leuke nieuwe functies. En dat is een mooie win-win situatie voor ons allemaal. Wij verwelkomen u dus graag als Vriend van MuseumTV of donateur! Doet u mee?

ja-doen, aanmelden, MuseumTV